Principala
Profilul meu
Inregistrare
Iesire
Login

ca Guest
Grupa "Guests"Bine ati venit Guest


[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Amuzament ( loc de dat cu capu) » Bancuri (va rog cenzurate) » Banc Misto (CITESTE REPEDE)
Banc Misto
vasilegrecuData: Marţi, 2010-08-24, 1:02 AM | Mesaj # 1
Generalissimo
Grup: Administrators
Mesaje: 3
Reputaţie: 11111
Status: Offline
La cabinetul ORL se prezinta la doctor o doamna cu nasul
zdrobit .
-Ce-ati patit , doamna ? se mira doctorul .
-O viespe , doctore...
-Ce viespe , doamna ? Asa inteapa o viespe ?
-Nu , doctore , nu m-a intepat ...
-Nu ? se mira doctorul .
-Nu , pentru ca a omorat-o ginerele meu , cu o lopata
 
RoByData: Marţi, 2010-08-24, 1:13 AM | Mesaj # 2
Lieutenant
Grup: Membri
Mesaje: 42
Reputaţie: 0
Status: Offline
:)):)))))wa unflat gineriso nasu:))cu lopata :))
 
mocanubogdan52Data: Miercuri, 2016-08-24, 2:25 AM | Mesaj # 3
Private
Grup: Membri
Mesaje: 11
Reputaţie: 0
Status: Offline
Io dat-o
 
libratecheugenData: Joi, 2019-01-24, 8:01 PM | Mesaj # 4
Private
Grup: Membri
Mesaje: 4
Reputaţie: 0
Status: Offline
„De ce cs.fragarea.ro și nu alt server clasic dedicat cs 1.6?” și „Ce îl face să fie special?” sunt doar două dintre întrebările pe care orice jucător și le adresează. Ne dorim ca prin prisma celor enumerate mai jos să-ți răspundem la aceste întrebări.
 

Încurajăm competitivitatea

Pentru a asigura un gameplay fluent (hitbox corect, movement, strafe) server-ul este tinut la 500 FPS și nu la 1000 FPS. De căte ori ți s-a întâmplat să joci pe un server și deși ai constant 100 FPS și un ping decent, hitbox-ul să fie unul deficitar (gloanțele să nu atingă ținta)? Am avut grijă ca această experiență neplăcută să nu se repete.

Protejat anticheat și antiflood

Chiar și când persoanele desemnate de îngrijirea server-ul nu sunt online, server-ul este protejat împotriva aplicațiilor și scripturilor ce alterează clientul jucătorului în vederea obținerii unui avantaj. De asemenea tentativele de flood și de exploatare a bug-urilor survenite în urma arhitecturii învechite a platformei de joc, sunt blocate înainte de a avea un impact dăunător server-ului.
De asemenea, munca unui administrator al server-ului este semnificativ mai usoară și mai plăcută comparativ cu alte servere. Detalii complete în această privință vor fi oferite jucătorilor ce vor obține accese de administrare a serverului.

Sistem de ranking diferit

Clasamentul este cu totul diferit față de oficialul StatsX (AMXX) asta însemnând poziția ta pe server este desemnată de punctajul obținut în urma rezultatelor tale și nu reprezintă media fraguri/decese.
Lista cu punctele primite în funcție de activitatea pe server o găsești http://fragarea.ro/thread-16.html
Comenzile puse la dispoziția jucatorilui pentru consultarea in-game a punctajului sunt: /rank și respectiv /top. Clasamentul server-ului poate fi consultat și online la adresa http://fragarea.ro/skillpoints.

Sistem inteligent de schimbare a hărții

Pornirea automată a unei sesiuni de vot pentru schimbarea hărții actuale se realizează cu câteva minute înainte de finalizarea timpului hărții actuale (timeleft < 5m) însă doar dacă jucători cu acces ADMIN_VOTE nu sunt online pe server. Votul automat nu va avea loc, administratorii fiind nevoiți să pornească manual sesiunea.
De asemenea, jucătorii au posibilitatea de a porni o sesiune de vot în lipsa unui administrator folosind una din comenzile: /harta și /hartanoua. Dacă în sesiunea pornită nu este supusă votului și harta dorită, jucătorii pot nominaliza încă o hartă folosind una din comenzile /nominare , nominare , /votare , votare .

Fără mesaje HUD în timpul jocului

Ne-am asigurat ca jocul tău să nu fie perturbat de mesaje informative HUD și am optat pentru varianta Tutor din CS:CZ (banner mic în colțul drept al ecranului). Numărul mesajelor este de asemenea mic iar frecvența de afișare a acestora este de 5 minute.

Selecția jucătorilor

Toți clientii, de la momentul conectării la server pentru noi se află la același nivel ierarhic însă în funcție de comportament, ne rezervăm dreptul de a-i păstra sau nu pe server. Căutăm oameni frumoși care adoră competiția și ca în orice competiție, încearcă să fie cei mai buni însă acceptă să mai și piardă.
Aceleași principii sunt luate în calcul în cazul acordării acceselor speciale de întreținere a jocului. În plus, selecția se face, pe lângă altele, pe bază de cunoștințe și temperament.
 

Populare prin recomandare

Deși în ziua de azi majoritatea deținătorilor de HLDS optează pentru servere false de redirecționare a jucătorilor și servicii de boost pentru popularea serverelor, viziunea noastră este cu totul alta. 
FragArea nu va acorda accese de administrare în urma folosirii redirectelor, nu va impune și nu va propune utilizarea lor. Serviciile de boost, pe de altă parte sunt soluție de populare a server-ului cu jucători străini, majoritatea având un ping ridicat și utilizând diferite aplicații sau script-uri pentru obținerea unui avantaj competitiv.
Pe lângă reclamă, soluția noastră de populare a server-ului este una simplă, prin recomandare. Încercăm să oferim o experiență deosebită și o calitate a jocului demnă de un server oficial al comunității astfel încât jucătorii să ne recomande mai departe.
 
Dacă pe tine te-am convins, recomandă-ne prietenilor și invită-i la joc!

Te asteptam pe www.FragArea.ro!
 
poparazvan7Data: Luni, 2021-09-06, 7:00 PM | Mesaj # 5
Private
Grup: Membri
Mesaje: 4
Reputaţie: 0
Status: Offline
tare
 
Forum » Amuzament ( loc de dat cu capu) » Bancuri (va rog cenzurate) » Banc Misto (CITESTE REPEDE)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024Găzduit de către uCoz